Booking

Booking

Met Hugo Drax & Von Hammerstein zijn de mogelijkheden oneindig. We zorgen altijd voor een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit bij je bruiloft, (bedrijfs-)feest of festival. Je boekt deze funky broers al vanaf 499, afhankelijk van de tijdsduur en aanwezigheid van geluidstechniek. Uiteraard kunnen we tegen een meerprijs zelf geluid en techniek meenemen, zodat jij zonder zorgen kunt toewerken naar je evenement. Daarnaast is het ook mogelijk om licht en andere aankleding toe te voegen aan de offerte. 

Vertel ons wat je wilt en wij regelen het!

PUUR DRAX & STEIN

Met een paar USB sticks achter het oor en gekleed in de hipste outfits kunnen de boys er zo een feestje van komen maken. Jij regelt dan de techniek, Drax & Stein gegarandeerd het feest!

 

 

DRAX & STEIN INCLUSIEF GELUIDSTECHNIEK

Wil je je geen zorgen over het regelen van de geluidstechniek? Er is altijd nog ruimte genoeg in de ‘tourbus’ om een waanzinnige installatie met alle toeters en bellen mee te nemen. Geluid en een DJ booth richten we altijd op maat in, speciaal voor jouw event.

 

EXTRA OPTIES

Ook voor extra licht en aankleding draaien we onze hand niet om. Per offerte regelen we alle extras die je maar wilt. Denk aan confetti, een rook- of bellenblaas machines, of zelfs een gehele disco dansvloer. Er is werkelijk van alles mogelijk!

 

Ook te vinden op: